Vattenledningar och avlopp

Stor täthet av vattenledningsnät, särskilt i stadsområden, gör att det är av särskild betydelse att markera deras rutt. Lösningen i detta fall blir varningsband samt varnings- och markeringsband som används för att märka vattenledningsnät. De garanterar en möjlighet av tidig varning om det befintliga vattenledningsnätet, vilket gör att man kan förebygga tillfälliga skador på vattenledningen. Det finns också en möjlighet att använda en insats av syrafast stål som underlättar lokalisering av nätet.

Den här lösningen används också när det gäller avlopps- och meliorationsnätverk. Såsom vid vattenledningsnät, blir det av särskild betydelse att markera värmeledningsnät i stadsområden. För att förebygga tillfälliga skador på nätet, använder vi varningsband samt varnings- och markeringsband i vitt och grönt för att märka värmeledningsnät. För lokalisering av nätet använder vi band med stålinsats, vilket garanterar en enkel lokalisering.


Tabell över tillgängliga band:

Beskrivning av bandet Utseende Tryck Bredd Typ Tryck
blått IMG_1783 TO-W/20 20 cm
TO-Wn/20 20 cm “VARNING! VATTENLEDNING”
TOL-W/20 20 cm med stålinsats
TOL-Wn/20 20 cm med stålinsats “VARNING! VATTENLEDNING”
blått med stålinsats IMG_9962 TOL-6 6 cm limmat
TOL-6/z 6 cm svetsat
vitt och blått 15 TO-Wbn/20 20 cm
TOL-Wbn/20 20 cm med stålinsats
grönt IMG_9941 TO-Z/20 20 cm
TOL-Z/20 20 cm med stålinsats
vitt och grönt 17 TO-EC/20 20 cm
TOL-EC/20 20 cm med stålinsats
brunt 35-polski2 TOL-BR/20 20 cm med stålinsats
brunt 35-polski2 TOL-BRn/20 20 cm med stålinsats „AVLOPP”
svart brunt TOL-CZn/20 20 cm med stålinsats „AVLOPP”

Banddetaljer

Färg:
blått,
vitt oc blått,
grönt,
vitt oc grönt,
brunt

Bredd: 6-25 cm
Stålinsats: Ja
Fråga om produkt eller prissättning.

 

MÄRKNINGS- OCH MÄTSTOLPAR

WODA kopiaMärknings- och mätstolpar används för att markera var underjordiska installationer går och för att montera inne i dem kontrollanordningar övervakande de ovannämnda installationerna. De är tillverkade av polyeten med hög densitet (HDPE) och ett runt tvärsnitt. De består av en kropp med en diameter på 140 [mm] försedd med ett universellt stöd för montering av olika slags anordningar, en kåpa med en diameter på 160 [mm] som låses med ett lås samt en bas av plast med korsstavar. Alla ståldelar är skyddade mot korrosion genom galvanisering. I kåpan finns det hål som garanterar ventilation av kammare där kabeländor fästs. Kåpan är försedd med ett löstagbart aluminiumhölje, målat i valfri färg med polyesterpulverfärg. Lösningen på basen av plast gör det möjligt att utan problem föra in kablar eller band och att sätta stolpen lätt och stabilt i marken.

 

MÄRKNINGSSTOLPAR

Märkningsstolpar används för att markera var underjordiska installationer går med hjälp av märkskyltar/märketiketter. De kan monteras på kritiska punkter i nätet och tjäna till att ge informationen om rutten. Märkningsstolpen är tillverkad av PVC/PE som kännetecknas av mycket hög hållfasthet med PMMA beläggning resistent mot UV-strålning och kritning. Stolpen har en lämplig jordankare som stabiliserar den och skyddar stolpen mot utdragning.

 

Schema över uppbyggnad och lokalisering av vattenförsörjningsnät:

 

Ladda ner:

Schemat połączenia taśm z wkładką stalową

Lokalizator 2273M-iD dane techniczne

Markery EMS – katalog

Markery i lokalizatory – cennik