Att markera underjordiska elnät med varningsband är särskilt viktigt med tanke på ett stort hot mot människors liv om kabeln skadas. Markeringsband för underjordiska elnät är tillverkade i två färger:

    • – BLÅ för kablar med märkspänning under 1 kV
    • – RÖD för kablar med märkspänning över 1 kV

Färger och tjocklekar på band avsedda för att märka elnät överensstämmer med standarder som är beroende av nätets märkspänning. Råvaror och material som används under tillverkning garanterar dess högsta kvalitet och hållfasthet.


Tabell över tillgängliga band:

Beskrivning av bandet Beskrivning av bandet Bredd Tjocklek Tryck
Markeringsband för kraftkablar med märkspänning 1 kV eller mindre
blått  20-polski 20 – 60 cm 0,1 – 1 mm „VARNING! KABEL”
Markeringsband för kraftkablar med märkspänning över 1 kV
„VARNING! KABEL” IMG_1749 20 – 60 cm 0,1 – 1 mm „VARNING! KABEL”

 

CWS plattor för kabelskydd:

Beskrivning Beskrivning Bredd
röd platta slajd5_2 12 – 30 cm
gul platta slajd5_3 12- 30 cm
rött skydd  slajd5_1 11 – 12 cm

 

Schema över uppbyggnad och lokalisering av elnät:

 

MÄRKNINGSSTOLPAR

ENERGETYKA kopiaMärkningsstolpar används för att markera var underjordiska installationer går med hjälp av märkskyltar/märketiketter. De kan monteras på kritiska punkter i nätet och tjäna till att ge informationen om rutten. Märkningsstolpen är tillverkad av PVC/PE som kännetecknas av mycket hög hållfasthet med PMMA beläggning resistent mot UV-strålning och kritning. Stolpen har en lämplig jordankare som stabiliserar den och skyddar stolpen mot utdragning.

 

 

 

 

Märkningsstolpar används för att markera var underjordiska installationer går med hjälp av märkskyltar/märketiketter. De kan monteras på kritiska punkter i nätet och tjäna till att ge informationen om rutten. Märkningsstolpen är tillverkad av PVC/PE som kännetecknas av mycket hög hållfasthet med PMMA beläggning resistent mot UV-strålning och kritning. Stolpen har en lämplig jordankare som stabiliserar den och skyddar stolpen mot utdragning.

Färg: rött eller blått
Tryck: Ja
Bredd: 20-60 cm
Stålinsats: Nej

Fråga om produkt eller prissättning.

 

Ladda ner:

Lokalizator 2273M-iD dane techniczne

Markery EMS – katalog